Hur vi hanterar din integritet

Forumregler. Väldigt viktigt att ni läser detta innan ni fortsätter använda forumet
Admin
Site Admin
Inlägg: 117
Blev medlem: mån okt 07, 2019 10:50 pm

Hur vi hanterar din integritet

Inlägg av Admin »

Anonymitet hos Server

Servern är baserad i Hong Kong och genom Cloudfares nätverk och TOR så krypteras all trafik. Inga loggar förs över IP Adresser då det inte finns några IP adresser att logga. Alla IP adresser vi ser är Cloudfares egna eftersom ni ansluter via deras DNS tjänst och sedan till oss.

Anonymitet på Dreamhost.me

Dreamhost.me har sin DNS hantering hos Cloudfares. På deras hemsida kan ni läsa mer om hur det fungerar. När ni surfar in på vår hemsida så är de enda IP Adresser vi ser Cloudfares egna eftersom det är dom som sköter vår DNS. Ni filtreras genom deras tunnel och hamnar på vår hemsida. Ingen annan kan sniffa upp den trafiken.

Frakt av fysiska varor

När ni beställer en fysisk vara från oss måste ni lämna korrekta leveransuppgifter. Dessa sparas ENDAST tills dess att frakt är bokad och sedan raderas det. När paketet skickas ut så anländer de ej aktiverat. Ni får sedan aktivera ert startpaket själva. Detta gör vi för att om fel person skulle få tag i paketet så skulle det bara vara en mediaenhet, ej ansluten till något nätverk eller IPTV tjänst.

Anonymitet på Mail

All vår mail sköts av Protonmail.com Detta gör att vi ej ser några ip adresser som ni skickar era mail ifrån och det gör inte protonmail själva heller, då trafiken scramblas och krypteras med PGP som i skrivande stund ej går att knäcka. Protonmail.com lagrar INGA ip adresser och alla mail ni skickar till oss är krypterade. Det är endast vi som innehar nyckeln för att kunna avkryptera dessa mail.Hos Dreamhost.me är er integritet FULLT skyddad. Vi har varit i denna branschen i så många år (innan IPTV var det liknande tjänster) att vi vet hur viktigt det är att vara anonym, krypterad och otillgänglig för någon myndighet eller liknande.